Äntligen har vi fått en altan

God morgon kära bloggläsare och välkomna! Kaffet är urdrucket, hundarna är rastrade, solen skiner och jag har fått en underbar start på dagen! Jag hoppas allt är bra även med er den här dagen? Eftersom flera av er önskat att få veta mer om den byggfirma i Haninge som har varit här och byggt en altan tänkte jag skriva några ord om detta. Det är ett företag som heter Ettans el & design 

 

Min altan som jag för övrigt har publicerat ett par bilder på och lagt ut på Instagram, väckte sådan stor uppskattning så självklart vill jag berätta att det är just Ettans el & design som har byggt den så att den blev precis så som jag och min familj önskade. Familjen betyder allt för mig, och att sköna och förhoppningsvis varma sommardagar kunna få spendera kvalitetstid med familjen och min två söner som är 8 och 10 ute på denna altan det ser jag verkligen fram mot. Ettans el & design är som sagt en byggfirma i Haninge som kan hjälpa till med mycket, man får mycket renovering, ombyggnad eller tillbyggnad för pengarna, för det är ett prisvärt företag som jag vet att många skulle ha råd att anlita. Eftersom jag tog offerter från flera byggfirmor och ettans el & design var billigast, utan att för den saken skull ha tummat på kvalitén, tror jag det här är intressant för alla er som kan tänkas vara i behov av en byggfirma i Haninge. Även ni som önskar hjälp med totalentreprenad kan höra av er till dem, det kan då gälla el eller måleri eller något annat. För er som önskar veta mer får jag tipsa om att gå in på deras hemsida. Självklart kan ni även ringa dem, och med detta sagt börjar det bli dags för mig att åka iväg till jobbet. Tack för att ni tog er lite tid att läsa!