MM GlasBygg AB

Välkommen, välkommen, hallå, hej. Nu har jag och min familj vart på Liseberg och vi har haft en helt fantastisk dag. Barnen har somnar och det har min fru också. Vi två satte oss i soffan för att kolla en film, men hon somnade så sött så jag tänkte att jag likaväl kan skriva detta inlägg eftersom jag inte har haft tid med det idag. Så jag ber om ursäkt att det kommer ut så sent. Jag ska berätta om ett företag som hanterar fönsterbyten i Gävle eftersom de hjälpte mig med mina fönster när jag hade råkat kasta in en bräda i det. Ja, ni ska få höra hela historien.

Jag höll på att bygga lite saker på trädgården och vi hade en liten container som stod nära husväggen och också nära köksfönstret och när jag skulle kasta in en bräda i containern råkade jag kasta den på fönstret istället. Jag kan säga att det inte var ett löst kast, så jag var tvungen att hitta ett företag som håller på med fönsterbyten i Gävle så att det kunde bli helt igen. Som tur var, var detta mitt i sommaren så det blev inte kallt inne på natten eller dagen heller för den delen. I alla fall hittade jag MM GlasBygg som håller på med fönsterbyten i Gävle och jag är mycket tacksam över deras snabba insats. Det tog inte lång tid innan de var hos mig med ett nytt fönster och efteråt fick vi ett helt nytt och fräscht fönster. Dagens läxa där och då var att jag inte ska kasta saker mot huset, och speciellt inte mot fönster. Nu är jag väldigt trött efter dagen så jag ska också gå och lägga mig nu. Ha det fint så hörs vi.