Örkulla Bygg & Fastighetsservice

Hej och godmorgon alla läsare och välkomna till bloggen! Det är så härligt med våren och allt vackert ute i naturen. Snart kanske jag skriver ett inlägg om vår vackra natur men idag ska jag tala med er om ett företag som kan hjälpa er som söker hjälp inom bygg i Östhammar. Jag tänkte att det kunde vara bra att skriva några rader här i bloggen om just detta eftersom det är vår. Jag har träffat många människor som berättar att de planerar att måla om eller renovera så här på våren och då kan det vara bra att känna till att det finns ett riktigt bra företag som kan hjälpa till med det mesta inom bygg i Östhammar. Örkulla Bygg & Fastighetsservice har hjälpt till att måla och tapetsera i barnens sovrum. 

 

Mitt hus ska vara en riktigt härlig plats för hela familjen att trivas i och jag vet att det är många som följer mig och allt som händer i mitt liv. Det som varit på “tapeten” det senaste är att det här företaget varit här, och barnen är så glada över sina nymålade och nytapetserade rum. Planerar ni att måla om kan ni också vända er till Örkulla Bygg & Fastighetsservice eftersom deras målare har en stor kompetens att måla både invändigt och utvändigt. Jag tycker att detta företag är väldigt användbart eftersom de kan både måla eller renovera, ett riktigt allsidigt företag inom bygg i Östhammar med andra ord. Det är så klart bra som kund att kunna vända sig till ett företag som kan fixa målningen på ett kvalitativt sätt utan att det kostar för mycket. Vi har gjort det här företaget till vårt förstahandsalternativ vid val av företag verksamma inom bygg i Östhammar. Nästa gång planerar vi att renovera badrummet, jag lovar skriva om det när det blir dags.